يوم الرياضة المرح لصفوف الروضة الثانية | Sports day for the KG2 students

نظم قسم الرياضة هذا الصباح فعاليات يوم الرياضة المرح لصفوف الروضة الثانية بحضور أولياء الأمور. وقد تضمنت هذه الفعالية عدة ألعاب ومسابقات رياضية تهدف إلى مساعدة الطلبة على النمو الجسدي السليم وإلى تقوية العضلات الكبرى. ومن هذه الألعاب لعبة التسديد على الهدف ولعبة كرة السلة ولعبة القفز على حواجز والمشي فوق العارضة وغيرها من الألعاب الرياضية التعليمية.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

This morning, the PE Department organized a fun sports day for the KG2 students, in the presence of their parents. This event included several sports games and competitions aimed at helping students to grow properly and to strengthen the muscles. These games include basketball, jumping hurdles, walking over the crossbar, target throw and other educational sports games.

Comments are closed.